Google+
Igaz történetek
Életmód - egészség
Kutya
Cica
Delfin
Paci
Madár
Vadon élő állat
Névnapok és köszöntések
Női részleg
Virágok és növények
Hírek
Édes sütemények
előétel receptek
hidegtálak
befőzés
palacsinta receptek
főzelék receptek
leves receptek
Nagyi receptjei
sós sütemények
húsos ételek
zöldséges ételek
tészta félék receptjei
szárnyas receptek
sütés nélküli receptek
ünnepi ételek - italok
torta receptek
Ruha összeállítások lányoknak
Elefánt
Húsvéti köszöntés
Gondolatmorzsák
Pályázatfigyelés
Horoszkóp
Rák
Oroszlán
Ezoterika - a világ rejtett oldala
Csillagjegyek jellemzői
Asztrológiai jellemrajzok
Cuki kutyák
Szívmelengető morzsák
Lakatos Levente - szösszenetek
Helyszínelő: baleset-, és bűnügy blog
Segítsünk egymásnak - tegyük széppé a világot!
gyermekkorom emlékei
zene videók
retró zenék
Egyéb videók
Recept videók
Idézetek
Viccek
Állati sztorik
Tájképek
Kreatív kütyük
Fiúk-lányok, vélemény?
Finom receptek
Retró
xyzzzz 1

2017.07.17- Mai horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Hirdetés

2017.07.17- Mai horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mé rleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!

Hirdetés

Napi horoszkóp - Kos

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.

Egy rendkívül érdekes személlyel hozza össze a sors, de ne siessen el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmét.

Hirdetés

Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

Napi horoszkóp - Bika

Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát.

Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.

Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.

A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Napi horoszkóp - Ikrek

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem.

Itt az ideje, hogy megpróbáljon egy jobb pozíciót szerezni a munkahelyén. Az út teljesen szabad ön előtt.

A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje.

Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Napi horoszkóp - Rák

Kifejezetten produktív állapotban lesz ebben az időszakban, ezért használja ki minél jobban, főként, ha van valami befejezetlen ügye, amit már régóta halogat. Képes lesz maximálisan koncentrálni, ezért semmi sem vonja majd el a figyelmét, így igen könnyen el tudja érni a kitűzött célt.

Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak.

Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.

Ha egy állásinterjú vagy fontos találkozó vár önre, hagyjon elég időt arra, hogy kellőképpen felkészülhessen rá. Ne becsülje alá a dolgok jelentőségét.

Hirdetés

Napi horoszkóp - Oroszlán

A barátainak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban van, de ne bízzon meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj.

Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.

Szánjon kellő időt a vásárlásra és ne aggódjon az árak miatt. Főzzön egy ízletes vacsorát magának, hiszen igazán megérdemli.

Becsülje meg a testét, nem teljesíthet mindig az erején felül.

Napi horoszkóp - Szűz

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának.

Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.

Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Napi horoszkóp - Mérleg

Ne féljen megtenni az első lépést. Az új tapasztalatinak köszönhetően magabiztosabbá válik, amelynek segítségével sokkal vonzóbb lesz a másik nem képviselőnek szemében. Képes lesz felfedezni a személyiségének egy teljesen új oldalát is, amit korábban háttérbe szorított.

Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.

Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.

Beszélje meg a partnerével vagy a barátjával, hogy menjenek el egy estélyre. Ez egy remek szociális kikapcsolódási lehetőség.

Napi horoszkóp - Skorpió

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket.

Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szentelt elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztatja. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó lesz az ellenkező nem képviselői számára.

Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve.

Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Napi horoszkóp - Nyilas

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de jobban jár, ha fokozott figyelmet fordít rájuk, mert fennáll a veszélye annak, hogy idővel nagyobb problémák alakulnak ki belőlük. Kísérje őket kezdettől fogva figyelemmel, így semmi nem kerüli el a figyelmét.

Hirdetés

Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

A merész és egyedülálló ötleteit nem fogadják kitörő lelkesedéssel. A csillagok állása most kedvezőtlen az ön számára.

Minden korban fontos a bőrápolás. Elég alvással és megfelelő hidratációval ön mindig remekül fog kinézni.

Napi horoszkóp - Bak

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.

Lepje meg valamivel a párját, amit kimondottan szeret. Ez lehet egy kisebb ajándék, vagy egy kellemes, romantikus vacsora is. A lényeg, hogy mindketten élvezzék a kettesben eltöltött időt.

A masszírozás élvezetes dolog, de ha elsajátítja, akkor az később az elméletben és a gyakorlatban is meg fog térülni. Jelentkezzen egy masszőr kurzusra.

Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.

Napi horoszkóp - Vízöntő

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Ők segítséget nyújtanak majd önnek, így könnyebben átlendülhet a nehézségeken.

A családtagjai lehet, hogy nem értenek egyet az életstílusával, és igyekeznek majd önt lebeszélni róla. Emiatt ne legyen dühös, hiszen csak jót akarnak önnek.

Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.

Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

Napi horoszkóp - Halak

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára.

A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára. Nagyszerű alkalmak kínálkoznak nekik arra, hogy megtalálják életük párját. Járjon nyitott szemmel a világban, és szalassza el a kínálkozó lehetőségeket.

Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.

Az ön ying-je és yang-ja tökéletes egyensúlyban van, ennek köszönhetően intenzív pozitív energiát sugároz ki magából.VIA

2017. július 17. (hétfő), 11:56

Hirdetés
Hirdetés

Cikkajánló

Hirdetés
Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 19:51

Nagyon ráfázhatnak idén a családi házasok – plusz költséget kapnak a nyakukba és ha nem teljesítik a törvényi kötelezettséget

Nagyon ráfázhatnak idén a családi házasok – plusz költséget kapnak a nyakukba és ha nem teljesítik a törvényi kötelezettséget

ROSSZ HÍR CSALÁDI HÁZASOKNAK! HAMAROSAN ÓRIÁSI BÍRSÁGOT KAPTOK HA EZT NEM CSINÁLJÁTOK MEG!Hóesés és járdatisztítás –...

Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 18:33

Készüljön: jön a havazás, és napokig nem tágít

Készüljön: jön a havazás, és napokig nem tágít

Ízelítőt kapunk a télből, de aztán visszatér az ősz. Vasárnap a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint északnyugat felől...

Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 18:13

Döntött a kúria! Ezentúl így számítják be a tanulással töltött éveket a nyugdíjba, szolgálati időbe, jogosultsági időbe!

Döntött a kúria! Ezentúl így számítják be a tanulással töltött éveket a nyugdíjba, szolgálati időbe, jogosultsági időbe!

Figyelem – megjött a Kúria döntése – így fog beleszámítani a tanulás  a nyugdíjba! A tanulmányi idő figyelembe vétele...

Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 10:37

Vigyázat! Furcsa vírus terjed ! A hazai hatóságok is felfigyeltek rá! Ha ezeket a tüneteket tapasztalja feltétlenül menjen orvoshoz! Erős torokfájással jár, hőemelkedéssel és rendkívül erős, vizes orrfolyással, bizonyos esetekben fülfájással jár!

Vigyázat! Furcsa vírus terjed ! A hazai hatóságok is felfigyeltek rá! Ha ezeket a tüneteket tapasztalja feltétlenül menjen orvoshoz! Erős torokfájással jár, hőemelkedéssel és rendkívül erős, vizes orrfolyással, bizonyos esetekben fülfájással jár!

Figyelem: különös vírus terjed Magyarországon! Már sokan megbetegedtek! Járvány szerűen terjed, lassan szinte minden...

Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 10:32

A belügyminisztérium ingyenes tüzifáról, szénről tájékoztatja a lakosságot! Több ezer településen osztanak hamarosan ingyen tüzifát házhozszállítssal! Eddig a napig minden jogosultnak kiszállítják >> részletek itt >>

A belügyminisztérium ingyenes tüzifáról, szénről tájékoztatja a lakosságot! Több ezer településen osztanak hamarosan ingyen tüzifát házhozszállítssal! Eddig a napig minden jogosultnak kiszállítják >> részletek itt >>

BELÜGYMINISZTÉRIUMI TÁJÉKOZTATÓ! MÉG TÉL ELŐTT INGYEN TÜZIFÁT, SZENET KAP A LAKOSSÁG! ELKÉPESZTŐEN SOK INGYEN TÜZIFÁT,...

Mindenegyben blog
2017. november 18. (szombat), 09:43

Havazás jön a hétvégén! Vasárnap sok helyen ébredhetnek fehér reggelre! Itt borul fehérbe a táj vasárnap az előrejezlések szerint

Havazás jön a hétvégén! Vasárnap sok helyen ébredhetnek fehér reggelre! Itt borul fehérbe a táj vasárnap az előrejezlések szerint

Havazni fog a hétvégén: vasárnapra több helyen fehérbe borulhat a tájMég a jövő hét elején is folytatódhatnak a...

Mindenegyben blog
2017. november 17. (péntek)

NAV közlemény családi pótlékosoknak! – családi pótlék mellé járó plusz támogatásra hívják fel a figyelmet! Tízezreket érhet az infó önnek is! Minden családi pótlékra jogosult figyelmét felhívja a NAV egy nekik járó plusz támogatásra 1,2,3, 4 gyermek után! Itt van a törvény és a hivatalos tájékoztató

NAV közlemény családi pótlékosoknak! – családi pótlék mellé járó plusz támogatásra hívják fel a figyelmet! Tízezreket érhet az infó önnek is! Minden családi pótlékra jogosult figyelmét felhívja a NAV egy nekik járó plusz támogatásra 1,2,3, 4 gyermek után! Itt van a törvény és a hivatalos tájékoztató

CSALÁDI PÓTLÉKRA JOGOSULTAK FIGYELEM! FONTOS KÖZLEMÉNYT TETT KÖZZÉ A NAV, RENGETEG CSALÁDI PÓTLÉKOST ÉRINT! TÖBB...

Mindenegyben blog
2017. november 17. (péntek), 18:14

Kiemelt lakossági figyelmeztetés gázzal fűtőknek! Jelentős változás a gázszámláknál! Nagyon figyeljen oda – minden fogyasztót figyelmeztet a szolgáltató! Itt a hivatalos közlemény

Kiemelt lakossági figyelmeztetés gázzal fűtőknek! Jelentős változás a gázszámláknál! Nagyon figyeljen oda – minden fogyasztót figyelmeztet a szolgáltató! Itt a hivatalos közlemény

2017. október 1-jétől egy borítékban egyszerre többnyire három hónap részszámláit küldjük azon mérős ügyfeleinknek,...